Spiegels op maat

Spiegels zijn in elk interieur decoratieve extra’s.
We maken (ingelijste) spiegels op maat, al dan niet met een facet afgewerkt. Het facet – of biseau – is de geslepen rand aan de zijkant die uw spiegel extra uitstraling en klasse geeft.

De inlijstingen rond uw spiegel passen we in de stijl en tot de millimeter aan uw interieur aan: een ingelijste spiegel in de woonkamer is verschillend van die in de badkamer, de dressing, de inkomhal,…

We zorgen ervoor dat het brandpunt van de spiegel aan de lijst wordt geneutraliseerd en monteren een sterk rugpaneel om de achterwand van de spiegel in de inlijsting te beschermen en een sterk ophangsysteem.

We gebruiken uitsluitend échte spiegels. In de handel zijn goedkope spiegels verkrijgbaar die echter na verloop van tijd de ongewenste effecten van lachspiegels vertonen…

Uw eigen kaders of antieke lijsten kunnen we uiteraard ook voorzien van een spiegel. Oude lijsten kunnen ook worden gerestaureerd: klik hier.

Tenslotte maken we niet alleen gewone ingelijste spiegels,maar combineren ze graag met onze dozen om er bijvoorbeeld een spiegelkastje van te maken waarin U uw sleutels kan hangen!